آزمایشگاه صنایع غذایی ثمر اردکان
آزمایشگاه صنایع غذایی ثمر اردکان، به عنوان یک مرکز تحقیقاتی، آزمایشگاهی و تخصصی در زمینۀ روغنهای خوراکی، دانههای روغنی و تمامی فرآوردههای کنجدی، نظیرِ ارده، حلوا ارده، کنجد عملآوری شده، کنجاله و… فعالیت دارد. این آزمایشگاه، با بهرهگیری از کادر متخصص و مجرب و با هدف ارائۀ خدمات آزمایشگاهی و پژوهشی به تولیدکنندگانِ روغن و واحدهای تولیدی ( نظیرکارخانجات خوراک دام و طیور) و کارگاههای تولید ارده و حلوا ارده و محصولات کنجدی و همچنین، سازمانهای مختلف دولتی و غیر دولتی تاسیس شد و به دنبال آن، در سال 1394موفق به اخذ گواهی استقرار سیستم تضمین کیفیت (ISO17025) از مرکز ملی تائید صلاحیت ایران گردیده است .
اغلب آزمونهای مربوط به انواع روغنها و خصوصاً محصولات کنجدی در این آزمایشگاه قابل انجام است و فهرست آن و گواهی تائید صلاحیت آزمایشگاه در سایت اداره استاندارد ایران به آدرسwww.ISIRI.ORG قابل رویت میباشد.
آزمایشگاه صنایع غذایی ثمر اردکان، مجهز به مجموعهای از مدرنترین و بهروزترین دستگاهها جهت انجام آزمونهای ذکرشده میباشد. در جهت تحقق برنامههای بلند مدت و اهداف بزرگ این مجموعه، روند توسعه امکانات و تجهیزات، پایداری سیستم تضمین کیفیت (ISO17025) و بهرهگیری از متدهای جدید آزمایشگاهی به شکل مستمر ادامه دارد و در آیندهای نزدیک، شاهد افزایش دامنۀ آزمونهای این مجموعه خواهیم بود.
این آزمایشگاه، گواهینامه همکار اداره استاندارد استان یزد در زمینه محصولات کنجدی را نیز کسب نموده و لذا به اطلاع همشهریان عزیز در صنفهای ارده و حلوا ارده میرساند که آزمایشگاه شرکت ثمر، آمادگی عقد قرارداد با کارگاههای ارده و حلوا ارده را به صورت یکساله و با تخفیف ویژه دارد.